Medlems- och träningsavgift

Att bli medlem i Kils MK MC

Du är mycket välkommen att bli medlem i vår klubb. Det är en otrolig gemenskap och banorna är riktigt bra. Förutom att åka cross och ha skoj så finns det några få saker som du kommer att få hjälpa till med, för att klubben ska fungera:

• Sälja 10 st Julkalender eller betala hälften av vad de kostar (500 kr)

• Vara banvärd 2-4 dagar per år, dvs. hjälpa till att skriva in förare, hålla koll på banan och ta betalt i kiosken.

• Jobba på våra arbetsdagar med att hålla rent på banorna, i klubbstugan och annat liknande.

• Fungera som funktionär vid våra tävlingar för att allt ska ske med största säkerhet.

• Och självklart vara säkerhetsvakt vid träning och aktivitet när era barn finns på banan

Du måste också ha licens för att träna på våra crossbanor. Du kan läsa mer om licenser här.

Medlemsavgifter

Enskild: 400 kr

Familj: 600 kr

Stödmedlem (ej aktiv): 100 kr

Tips! Du som har barn som kör 50cc, 65cc, 85cc, Mx2 U, då måste målsman vara medlem också. Om du löser familjekort, så kan alla familjemedlemmar vara med. Det är samma pris hur många ni än är i familjen.

Träningsavgift, årskort

Dessa kort ger full tillgång till banorna under öppetider för ett helt kalenderår.

Stora banan (65cc och uppåt): 700 kr årskort medlem + licens för Kils MK MC

Lilla banan (50cc): 300 kr årskort medlem + licens för Kils MK MC

Exempel:

En familj med en förare som kör 50cc betalar 600 kr (medlemsavgift för familj) + 300 kr (träningsavgift för lilla banan). Totalt 900 kr.

En enskild förare som kör 250cc betalar 400 kr (medlemsavgift för enskild) + 700 kr (träningsavgift för stora banan). Totalt 1100 kr.

Licens sköts via ta.svemo.se. För unga förare under 12 år gäller Guldhjälm. Sedan finns det junior, bredd med mera för de över 12 år.

Crosskolan

Crosskolan kostar 300 kr per år.

Träningsavgift, dagskort

Med dessa dagskort kan du från en annan klubb köra på vår bana.

Stora banan: 120 kr

Lilla banan: 50 kr

Betalning

Du betalar enklast antingen på bankgiro 5111-1185 eller med Swish till 123 245 4452 Betalningsmottagare: Kils MK MC