Hoppa till sidans innehåll

Banvärd


Banvärd 2022

Nycklar

När du skall vara banvärd och behöver nycklar ser vi hellst att ni sköter detta mellan varandra. Skall du vara banvärd på måndag v.20 tex och du ser att Molgan Persson har passet på lördagen v.19 ta kontakt med han i god tid och planera överlämning av nycklarna.

Öppning

Lås sedan upp klubbstugan, stugan är även larmad så kom ihåg att larma av när du kommer in. Larma av med larmdosan på nyckelknippan.

Toaletterna skall låsas upp när du kommer.

På allmänåkning ta fram närvarolista/listor + hinken med nummerlappar som skall med ner till grinden. Ta även med lappen med Swish-nummer ner. På listorna för allmänåkning ska ni fylla i namn, licensnr, cc och betalningssätt. Dessa listor finns i den beiga kioskpärmen.

Crosskolan har färdigskrivna listor och vi försöker till en början med att man själv får välja vilken parkering man vill ha.

Bär ut flaggor och ställ nedanför altanen (nere vid tränar-parkeringen när det är Crosskola).

På allmänåkningen när förarna kommer (ca 30 min innan körningen börjar) skall de stanna kvar i bilarna där du tar en och en. Skriv in dom
och be om att få se licensbrickan eller licensen i telefonen, kolla så att det är rätt årtral. 

På crosskolan skall du stå där nere och ta emot och berätta hur dom skall parkera.

Kolla under öppetiderna så antal ute på banan och på närvarolistan stämmer överens, väldigt viktigt att alla är uppskivna.

Banvärden står endast i grinden från en halvtimme innan körning och i 45 minuter. Efter detta ansvarar coronavakten för inskrivning om det kommer fler förare. När barnvärden lämnar grinden ställer man ”bocken” i mitten av infarten med texten utåt och låter hinken med lappar vara kvar.

Kiosken

Koka kaffe så det finns färdigt sedan när du öppnar kiosken. En kanna vatten och 2dl kaffe pulver. Mer kaffe och kaffefilter finns i skåpet ovanför bänken där kaffekokaren står.

Ta av gallret framför fönstret i kiosken (nyckeln ligger på bänken i kiosken). 

Surfplattan(kassasystemet) och kassan finns i kassaskåpet på kontoret. Det är tredje rummet på vänster sida ner i korridoren.

Sedan är det dax att öppna kiosken där du håller dörrarna in till klubblokalen låsta och öppnar fönstret där försäljning sker. Kassasystemet på surfplattan skall användas då det är mycke lättare att hålla koll på diffar. Finns en egen manual för denna längre bak i kioskpärmen.

Kaffe är det ej självbetjäning på utan man serverar kaffet i koppen.

Tränarna har gratis kaffe, frukt och resorb den dag dom tränar. (deras resorb finns i tränarrummet mitt emot kiosken )

Den som är banvärd är ansvarig för att kiosken är bemannad hela tiden då den ej får vara obemannad, är den inte det så skall den svara stängd.

Se till att drickakylen och andra varor är påfyllt så det finns saker att sälja. Fattas det något eller något tar slut kontakta Emma Nyholm.

Delade tider på banan

På fredagar och lördagar är det viktigt att träningstiderna fungerar på stora banan. 25min 65-85cc, 35min 125cc> (flagga då av med röd flagga när deras tid är klar) Alltså fredagar 18.00-18.25 65-85cc och 18.25-19.00 125cc> och så delas timmarna upp. Dom små börjar alltid.

Toaletter

Vid allmänåkningen skall toaletterna städas och handtag spritas 1ggn i timmen. Vid crosskolan städar banvärden toaletterna första gången
efter pausen och sen innan du går hem. Städschema finns på toaletterna och skall fyllas i varje gång man städat. Kolla även om toapapper, tvål och handsprit finns på alla toaletter.

Kiosk-kredit

Man kan skriva upp det man handlar på en kioskkredit. En blå pärm i kiosken. Skriv då för och efternamn på lappen och lägg lappen under
rätt bokstav (efternamn) i pärmen. Tänk på att drickan har samma pris så där kan man skriva dricka. Men köper någon glass så skriv då inte GLASS utan skriv glassens namn så man kan trycka in rätt glass i kassasystemet när krediten väl skall betalas.

Kils MK MC Kredit Kiosk.png

Kassan

Kassan skall räknas varje dag innan öppning så man vet om det diffar eller ej. Diffar det så skriv upp det på en lapp så du kommer ihåg det vid stängning. Det skall vara 2000:- i kassan när du hämtar den.

Stängning

När själva körningen är slut så kan du börja räkna kassan och fylla i redovisningsrapporten som finns i kiosk pärmen. Allt över 2000 i kassan skall läggas i ett kuvert som markeras med dagens datum tillsammans med redovisningslistan och närvarolistan. Var noga att det står datum och ditt namn på rapporten. Sedan skall detta tillsammans med kassan och surfplattan in i kassaskåpet igen. Om det kommer någon som vill handla efter körningen, men du har räknat kassan så säg att de får Swisha.

Gallret skall upp igen när ni åker hem.

Finns det disk efter öppetiden så skall det diskas eller fylla diskmaskinen
och sätta igång den innan du går hem.

Soporna i kiosken skall ut varje kväll och detta är något som är viktigt då vi har fyrbenta vänner som älskar våra sopor. Kolla även soptunnan vid altanen om den behövs tömmas.

Nummerlapparna och flaggorna som använts skall spritas innan du går hem.

Glöm inte att låsa toaletterna och dörren på baksidan innan du går hem. Även sätta upp gallret för fönstret.

Larma på med larmdosan på nyckelknippan.

Öppetider 2022

V.16-18
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredagar Klockan 17-20
Lördagar klockan 10-14

V.19-33
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag Klockan 18-21
Lördagar klockan 10-14
Förutom v.19 15/5, v.23 12/6, v.31 7/8 då vi har serielagsträning på morgonen. Då är allmänåkningen klockan 13-17

V.34-39
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredagar Klockan 17-20
Lördagar klockan 10-14
Förutom v.38 25/9 då vi har serielagsträning på
morgonen. Då är allmänåkningen klockan 13-17.

Obs! Professionella fotografer på området är tillåtet men de ska prata med banvärden för att informera att de är där. De ska ha på sig en blå väst som de kan få låna.

Uppdaterad: 29 APR 2021 22:12 Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

VMS

MC Center Karlstad - liten.jpg

24MX sponsrar Kils MK MC 

Frykenbaden

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 

 

 

 

Vill du annonsera här och samtidigt stödja Kils MK MC kontakta This is a mailto link

Postadress:
Kils MK Motorcykel - Motorcykel och Snöskoter
Susanne Lindgren, Dyvelstensvägen 13
66730 Forshaga

Kontakt:
Tel: 0707544101
E-post: This is a mailto link

Se all info