Hoppa till sidans innehåll

Coronavakt


Öppning

Öppna toaletterna och se till så att de är i nystädade.

Vid öppning förser du dig med munskydd eller visir, handskar och följer med banvärden ner till entrén. 

Vid entrén hjälper du förare med vart de ska parkera och hur de ska parkera. Du informerar att bilen ska stå mitt framför utplacerad pinne med deras nummer på. Om de har en buss och har sidodörren på andra sidan än vanligt (förarsidan) kan du rekommendera de att backa in.

Varje bil har ett område till vänster om bilen att röra sig på samt bakom bilen. Informera vart de hämtar flaggor.

Efter att banvärden lämnat entrén är du ansvarig för inskrivningen när det kommer fler förare. Du behöver inte stå vid entrén hela tiden utan kan cirkulera på området och kolla till ifall det kommer någon. När det kommer någon går du dit och ordnar inskrivningen.

Var noga med att alla ska uppvisa aktuell licens (ska stå 2021) vid allmänåkning. Vid Crosskola finns färdiga listor på förarna.

Vid allmänåkning behöver du också hjälpa banvärden att hålla toaletterna och handtag rena, så prata ihop er om vem som gör vad när.

Under körning

Som coronavakt kommer du att cirkulera runt på området för att kolla så att personer på området håller sig vid sina bilar, att ingen uppehåller sig runt omkring banan eller vid bandepån, att de håller avstånd vid förflyttning mellan bil och bana samt uppmana till munskydd till alla över 15 år som rör sig mellan toaletterna och kiosken.

Kolla sa att det max är 2 i kö till toaletter samt kiosk. Det är alltså inte tillåtet att personer på området vistas på andra ställen än vid det egna fordonet, ute på banan samt flaggvakt i flaggbås.

Under crosskolan kommer överflödiga att placeras ut mellan flaggbåsen för att hjälpa barnen. Ingen publik är tillåten och alla som rör sig på området ska ha en funktion om de inte uppehåller sig vid det egna fordonet.

Om det finns någon/några på området som inte lyssnar på de restriktioner vi har efter tillsägning har du rätt att avvisa den eller de från området.

Stängning

Vid stängning hämtar du flaggorna och hinken med nr lappar vid entrén tar med dem upp till kiosken där du spritar av skaften på flaggorna samt lapparna med nummerr. Ställ sedan in detta i klubbstugan.

Kom ihåg att du som coronavakt ska vara en god förebild för övriga på området och att det därför är viktigt att du också följer de anvisningar som finns på området.

Uppdaterad: 02 MAJ 2021 08:57 Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

VMS

MC Center Karlstad - liten.jpg

24MX sponsrar Kils MK MC 

Frykenbaden

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 

 

 

 

Vill du annonsera här och samtidigt stödja Kils MK MC kontakta This is a mailto link

Postadress:
Kils MK Motorcykel - Motorcykel och Snöskoter
Susanne Lindgren, Dyvelstensvägen 13
66730 Forshaga

Kontakt:
Tel: 0707544101
E-post: This is a mailto link

Se all info