Hoppa till sidans innehåll

Vi har tråkiga nyheter

24 JUN 2020 08:09
Vi i styrelsen har varit i kontakt med Kils kommun och fått till oss att vi inte följer folkhälsomyndighetens riktlinjer om vi öppnar upp för mer än 50 personer på området. Det gör att vi måste ändra våra regler och det påverkar kommande tävlingar.
  • Uppdaterad: 24 JUN 2020 08:09

Kommunen har kollat på Svemos sida och säger att Svemo inte följer riktlinjerna när de skriver att 50 personer bara gäller publik. Kommunen skriver klart och tydligt i sitt mejl till klubben att de bestämt tar avstånd till arrangemanget och med arrangemanget menar de vår VGC-tävling. Vi har ett giltigt polistillstånd, men då polisen inte skickat in vårt uppdaterade tillstånd till kommunen visste inte kommunen om denna tävling. Som tur är pratade vi med dom nu under veckan. Om vi inte hade gjort det så hade förmodligen polisen kommit och stängt ner tävlingen. Polisen godkänner tävlingen men det är upp till klubben att följa riktlinjerna från folkhälsomyndigheten.

Vi har inget annat val än att gå tillbaka till de restriktioner vi tidigare haft och styrelsen har tagit beslutet att ställa in alla tävlingar 2020 och satsa på 2021 istället.

Vi hoppas ni har överseende då vi gör så gott vi kan med det vi har. Vi ber om ursäkt för allt velande fram och tillbaka men det är inte lätt för oss i styrelsen då olika instanser tolkar folkhälsomyndighetens riktlinjer på olika sätt. Restriktionerna kan komma och ändras igen om folkhälsomyndigheten ändrar sina riktlinjer.

Detta börjar gälla direkt

Crosskolan

65cc måndagar

50cc tisdagar

85cc/125cc onsdagar

Allmänåkning fredag och lördag delade tider.

Max 50 personer på området, först till kvarn och endast för medlemmar

Idag 24/6 kommer vi kunna ta emot 20 st förare utöver crosskolan då 85cc gruppen körde i måndags, först till kvarn gäller. Sedan kommer vi att återgå till föregående restriktioner. 

Skribent: Martin Gustafsson
Epost: Adressen Gömd

Kils MK MC Corona

VMS

 

Frykenbaden

 

Yamaha center

  

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 

 

 

 

Vill du annonsera här och samtidigt stödja Kils MK MC kontakta This is a mailto link

Postadress:
Kils MK Motorcykel - Motorcykel och Snöskoter
Susanne Lindgren, Dyvelstensvägen 13
66730 Forshaga

Kontakt:
Tel: 0707544101
E-post: This is a mailto link

Se all info