Hoppa till sidans innehåll

Fys-träning

17 AUG 2022 13:16
Magnus Isaksson har glädjen att meddela att vi kan erbjuda en termin till av vårens populära ”CrossEnduro-Fys”.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2022 13:16

Våra motorungdomar i Kils MK, KMX och TVMK erbjuds träna "Cross-Enduro-Fys” med Bäckers träning https://backerstraning.se/ . Vi är några föräldrar som har barn som inte har någon alternativ idrott till motocrossen eller enduron och behovet av lite alternativ träning som komplement till motorcykelåkandet saknas, därav detta initiativ.
Träningspassen är gruppass med 10-15 personer och passen är speciellt sammansatta för att stärka våra ungdomars kroppar mot ett roligare motocross- och endurokörande. Det är styrka, kondition, balans mm som kommer stå i huvudfokus.
Upplägget är att vi tränar 8 onsdagar mellan 18—19 och plats kommer med Bäckers träningslokal i Grums men även några pass utomhus i exempelvis Sörmons grustag (var det jobbigaste passet under våren men ett av de populärare ändå 🙂 ).
Priset är sänkt från Bäckers då det är ungdomsföreningspass och kommer ligga mellan 300-400kr/pers för dessa 8 pass beroende på hur stor gruppen blir. Ålder som är lämplig för denna träning är 11-20 år.
Anmälan görs till This is a mailto link före söndagen den 14 aug. Behöver namn, ålder, mail och telefon och maxantalet är 15 st och det är först till kvarn som gäller.
Första passet är den 17 aug och sen rullar det 7st onsdagar till.
Om vi inte fyller alla platser med ungdomar kan vi fylla på med tränare och föräldrar. Hör aver om ni är intresserade.
Häng på!!! Angelica och Emma Bäckers är superduktiga så detta blir kul och motorcykelåkandet blir roligare om man orkar mer!!
Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

VMS

MC Center Karlstad - liten.jpg

24MX sponsrar Kils MK MC 

Frykenbaden

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 

 

 

 

Vill du annonsera här och samtidigt stödja Kils MK MC kontakta This is a mailto link

Postadress:
Kils MK Motorcykel - Motorcykel och Snöskoter
Susanne Lindgren, Dyvelstensvägen 13
66730 Forshaga

Kontakt:
Tel: 0707544101
E-post: This is a mailto link

Se all info