Hoppa till sidans innehåll

Dags att starta upp för året!

16 JAN 2021 23:46
Under det första styrelsemötet för 2021 så påbörjades årets planering. Redan nu så har vi börjat titta på kommande tävlingar och praktiska detaljer. Här kommer lite guldkorn från mötet.
  • Skapad: 16 JAN 2021 23:46

Tävlingar

För att få fart på våra förare så är det ju bra med tävlingar och såklart så ska vi ha det på vår fina bana. Allt från serietävling (Division 3), tävlingar för motionärer, elit och yngre har preliminärt planerats in. Även ett antal Guldhjälmstävlingar finns i planen. Inga datum är fastslagna än men kommer snart att vara det, så det återkommer vi om. Givetvis kan Corona spela in, men vi hoppas det släpper och planerar för ett skönt tävlingsår.

Utbildningar

För att tävlingar ska kunna hållas så behövs det funktionärer. Och för att vara funktionär måste man ibland vara tävlingsfunktionär. Det är en utbildning hos Svemo. Nu när Corona härjat så finns den som digital variant. Det kommer att ges möjlighet att gå den under våren med en avslutande examination. Man lär sig allt grundläggande inom motocrossen värld. Om du är förälder till ett barn med Guldhjälm så kan det vara en bra idé att gå denna.

Det kommer också att finnas möjlighet att gå utbildningar inom tidtagning, tävlingsledare med mera. Är du intresserad av det? Hojta till! Maila eller ring.

Så här ser den digitala utbilningssidan ut från Svemo.

Svemo Motocross IUP Tävingsfunktionär

Svemo Motocross IUP Tävingsfunktionär

 

 

Skribent: Martin Gustafsson
E-post: Adressen Gömd

VMS

MC Center Karlstad - liten.jpg

24MX sponsrar Kils MK MC 

Frykenbaden

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 

 

 

 

Vill du annonsera här och samtidigt stödja Kils MK MC kontakta This is a mailto link

Postadress:
Kils MK Motorcykel - Motorcykel och Snöskoter
Susanne Lindgren, Dyvelstensvägen 13
66730 Forshaga

Kontakt:
Tel: 0707544101
E-post: This is a mailto link

Se all info