Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Svemo


En krönika av Håkan Leeman, Ordförande Svemo.
 
Svemo styrelse har haft styrelsemöte och diskuterat många viktiga frågor.
 
Alla förare födda 2002 med motocross- eller endurolicens har fått utskick i brevlådan om att det är dags att söka Motocross- och Endurogymnasiet i Skövde. Ansökan gör du digitalt på vår hemsida. Du som går i 9:an och är född något annat år, ring...
 
Från fredagen den 29 september kan du köpa billigare licenser, gäller de licenser som du använder till träning och tävling i Sverige.
 
Vi ber er i sektionerna att ansvara för att klubbar som är intresserade av att söka ett VM-/EM-arrangemang för år 2019 gör det. Läs bifogad instruktion.
 
På telefonmöte den 6/9 diskuterade Utbildningskommittén bl a program till Utbildningskonferensen samt projektplanen 2017-2019.
 
Han somnade in den 12 september på Saltsjöbadens sjukhem. Beskedet slår ner hos oss med stor kraft och lämnar en känsla av overklighet. Jacob har alltid funnits för oss och även om han den sista tiden inte varit som i sin krafts dagar kom beskedet...
 

Jobba hos oss

(2017-09-11 08:26)
Förbundskansliet ska förstärkas med två koordinatorassistenter.
 
Försvarsmaktens Enduroklubb banor Blixås och Lillemark har miljöcertifierats.
 
Genom ett samarbete mellan Svemo och Skanska har ni som klubb möjlighet att få material för att bygga bullervallar, nya slingor/banor, markutjämna eller liknande.
 

Beslut i TK ärende 17-03

(2017-09-05 13:15)
Beslut har tagits i TK ärende 17-03
 
I Miljökommitténs protokoll från telefonmöte 3-2017 kan du läsa om miljöfrågor som översyn av källdata ljud, biologisk mångfald på våra banor och annat som Miljökommittén arbetar med just nu.
 
Svemo styrelse har haft sitt första möte efter sommaren. Många beslut togs och intressanta diskussioner fördes. Bland annat tog man beslut om att tillsätta en trialsektion.
 

Motorcykelsport i Duellen

(2017-08-25 14:10)
Ni har väl inte missat SVT:s nya tv-produktion Duellen? Under kommande lördagskvällar kan ni följa ett gäng olika personer, maskiner och djur som tävlar mot varandra i olika grenar.
 
Svemos Disciplin- och Besvärsnämnd har den 24 augusti 2017 beslutat att Janus Hogsbro, medlem i Anderslöv MK och innehavare av dansk förarlicens, skall avstängas under utredningen i bestraffningsärende 05/2017.
 

 

 

 

VMS

 

Frykenbaden

 

Yamaha center

 

MX center

 

 

SATS

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan 

 

Vill du annonsera här och samtidigt stödja Kils MK MC kontakta This is a mailto link

Postadress:
Kils MK Motorcykel - Motorcykel och Snöskoter
Yvonne Steen, Trysilvägen 29 B
65350 Karlstad

Kontakt:
Tel: 070-2209140
E-post: This is a mailto link

Se all info