Miljöpolicy för Kils Motorklubb MC

Miljöarbetet skall bedrivas i enlighet med Kommunens & Svemos riktlinjer för miljöpolicy.

Målsättningen är att informera medlemmarna om vilken policy klubben bedriver så att medlemmarna får vetskap om hur de skall förfara sig när de besöker anläggningen.

Verksamheten skall bedrivas på ett sådant sätt så att natur och omgivning inte störs mer än nödvändigt.

Verksamheten skall bedrivas så att medlemmar och besökare som besöker anläggningen får ett positivt intryck av motorsporten som bedrivs på anläggningen.

När beslut fattas skall det alltid vägas in hur detta påverkar miljön.

Klubben skall aktivt arbeta för att samtliga restprodukter från anläggningen tas tillvara på bästa möjliga vis.

Fastställd vid årsmöte den 16 februari 2006

Yvonne Steen

Uppdaterad: 2010-04-30 14:33
Skribent: Kenneth Persson